Ky postim mund të përmbajë lidhje shoqëruese. Ju lutemi lexoni zbulimin tonë për më shumë informacion.
Nëse keni një uebfaqe të WordPress ose po mendoni ta blini një të tillë, ky rishikim i MemberPress është për ju. MemberPress është një shtojcë WordPress dhe funksioni i tij kryesor është të kthejë faqen tuaj në një faqe interneti anëtarësimi ku njerëzit paguajnë për të hyrë në përmbajtjen tuaj.
Sidoqoftë, është interesante që kjo është vetëm maja e ajsbergut kur bëhet fjalë për veçoritë e shtojcave MemberPress. MemberPress ofron mënyra të tjera për ju për të fituar para në internet me faqen tuaj ekzistuese të internetit, duke përfshirë kurse online dhe një program shoqërues.
Sidoqoftë, siç mund të prisni me diçka që ofron shumë veçori, ai gjithashtu vjen me një çmim më të lartë se shumë shtojca të tjera.
Pra, a ia vlen shtojca MemberPress? Le të gërmojmë në detaje për të zbuluar.
Si funksionon MemberPress?
Një shtojcë është softuer që shkarkoni në faqen tuaj të internetit të dhënat e numrit aktiv të telegramit funksione të përmirësuara. MemberPress nuk është vetëm një shtojcë për të krijuar një faqe interneti anëtarësimi. Ai gjithashtu lejon faqen tuaj të veprojë si një LMS, ose Sistem i Menaxhimit të Mësimit.
Kjo është thjesht një mënyrë më teknike për të thënë se mund të organizoni një kurs online në faqen tuaj të internetit.
Për të marrë MemberPress për faqen tuaj, së pari duhet të zgjidhni planin e çmimeve që ju nevojitet. Pasi të zgjidhni një nga tre opsionet e çmimeve, do t'ju duhet të futni informacione për biznesin tuaj si dhe detajet e pagesës. Më pas mund ta shkarkoni shtojcën.
Pasi të keni kaluar hapat e nevojshëm të shkarkimit, duhet të shkoni në menunë tuaj të WordPress, të shkoni te seksioni Plugins dhe të klikoni "Shto të re". Nga atje, ju do të zgjidhni MemberPress dhe do të përfundoni ngarkimin.
Për të përfunduar procesin e konfigurimit, do të ndiqni hapat. Kjo përfshin kopjimin dhe ngjitjen e çelësit API që ju është dhënë kur keni shkarkuar softuerin.
Pasi të instalohet, ju do të zgjidhni portën tuaj të pagesës dhe do të filloni të konfiguroni faqen tuaj të anëtarësimit. MemberPress ofron nivele të shumta anëtarësimi për audiencën tuaj, nga javore në vjetore dhe gjithçka në mes.
Ju gjithashtu mund të ofroni një provë falas nëse dëshironi. Kjo është një nga veçoritë e shumta që do të gjeni me shtojcën.
Karakteristikat e MemberPress
Këtu janë disa nga karakteristikat kryesore që e veçojnë MemberPress nga konkurrenca.
Rishikimi i MemberPress: A ia vlejnë veçoritë etiketa e çmimit?
-